Over ons

De Jong VvE Beheer staat voor een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat u gehoord wordt en u zich gehoord voelt. U krijgt altijd een vaste beheerder én het gehele team staat zowel telefonisch als digitaal paraat om vragen te beantwoorden of meldingen in behandeling te nemen.

Wij zien de inspanningen die besturen leveren om een mooi onderhouden pand te bewerkstelligen, waarbij het woongenot niet vergeten wordt. Daar waar mogelijk willen wij u ondersteunen in deze uitdagende taak.

Wij zijn sedert enige jaren gecertificeerd, waarmee wij kunnen waarborgen dat uw VvE en financiële zaken in vertrouwde handen zijn.

Altijd meedenkend, flexibel, betrouwbaar en jarenlange ervaring

Beheer op maat

Wij zorgen er voor dat uw vereniging aan de wettelijk vereisten voldoet, en adviseren u daarnaast graag over alle facetten van een Vereniging van Eigenaren en haar gebouw. 

0

Aantal VvE's in beheer

0

Actief sinds

Kwaliteitsbewaking VvE Beheer

Als VvE-beheerder borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door onder meer certificeringen, samenwerkingen en het continu verbeteren van onze dienstverlening.

VvE gecertificeerd

Vanaf 25 oktober 2018 zijn wij gecertificeerd met het VvE OK Label van Stichting VVErtimago. Met dit label willen zij een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid in de leefomgeving. Na certificering wordt De Jong VvE Beheer jaarlijks getoetst of nog aan de normen wordt voldaan.